От 11.00 районната организация на ПП ГЕРБ - Банкя, организира концерт за всички симпатизанти на партията . Той ще се състои в малкия парк „Ротонда" в Банкя.
Голям детски празник организира ПП ГЕРБ в парк „Белите брези" от 10.30 часа. В концерта ще се включат талантливите изпълнители от формация „Омайниче", състава на мажоретките от СОУ „Св. Св. Кирил и Методий" и детски народен ансамбъл. Детската писателка Гергана Сотирова ще прочете откъси от „Приключенията на храброто коте Каракочев" и ще подари книжки с автограф. Желаещите малчугани ще имат възможност за изяват и да се включат в програмата като изпълнят стихче или песничка. За доброто настроение ще се погрижат клоуните, а организаторите са предвидили награди и лакомства. Специални гости на детското парти ще бъдат кандидат-депутати от листата на ПП ГЕРБ за Пловдив-град.

От 11.00 часа в предизборния щаб на ПП ГЕРБ - Търговище ще бъдат предсатвени приоритетите на партията в секторите „Земеделие", „ Води", „Екология" и „Еврофондове". Те ще бъдат представени от д-р Цветан Димитров - член на експертната комисия по земеделие и гори към ПП ГЕРБ, инж. Руслан Кенаров, инж. Георги Такев, инж. Георги Георгиев и инж. Росица Хинева - членове на експертната комисия по води към ПП ГЕРБ; Петя Генчева - член на експертната комисия по околна среда към ПП ГЕРБ и Светлин Танчев - член на експертната комисия по еврофондове към ПП ГЕРБ
По случай Деня на семейството, районната организация на ПП ГЕРБ - 24 МИР организира празник в парк Заимов в София от 12 часа.

От 13.00ч в градината на хотел Диамант в Девин, ПП ГЕРБ ще представи кандидатите си за депутати от Смолянска област Николай Мелемов, адв. Филип Топов, Костадин Каранлъков, Юлиян Семчев, Антон Симеонов, Недялко Славов, Венцислав Чолаков в Девин. Там ще бъде представена и програмата на партията в областта на земеделието от Валентин Карамфилов - член на експертната комисия по земеделие и гори. А от 15.00ч те ще се срещнат с обществото на с. Змейца на стадиона на селото.

 От 14.00 часа в конферентната зала на х-л Верея в Стара Загора, експертите на ПП ГЕРБ Малина Едрева (образование), Тодор Чобанов (култура), Иво Маринов и Витан Витанов (туризъм) и Румен Николов (информационни технологии) ще представят програмите на партията в съответните области. На срещата ще присъстват и кандидатите за депутати от старозагорска област Живко Тодоров, Недялко Недялков, Иван Колев, Нели Калнева, Пламен Русев, Христина Милчева, които ще представят личните си приоритети.
Лидерът на ПП ГЕРБ Бойко Борисов ще открие от 15 часа в Градската градина в Шумен Паметник на репресираните от тоталитарните режими. Мемориалът е създаден от шуменския художник Бехчет Данъджъ с финансовата подкрепа на ГЕРБ и известния шуменец Михаил Багрянов.

От 16.00 часа, Бойко Борисов ще посети Разград. Срещата ще се състои в Общински Културен Център Разград. Там лидерът на ГЕРБ ще се срещне с обществеността от областта и заедно с експертите на ГЕРБ д-р Цветан Димитров, инж. Руслан Кенаров, инж. Георги Такев, инж. Георги Георгиев, инж. Росица Хинева, Петя Генчева и Светлин Танчев ще представят програмата на ПП ГЕРБ с ресори земеделие - водно и горско стопанство, екология и Еврофондове.

От 17.30ч в община Борино, ПП ГЕРБ ще представи кандидатите си за депутати от Смолянска област, сред които мажоритарния кандидат д-р Даниела Дариткова, водача на листата Николай Мелемов, адв. Филип Топов, Костадин Каранлъков, Юлиян Семчев, Антон Симеонов, Недялко Славов, Венцислав Чолаков. Там ще бъде представена и програмата на партията в областта на земеделието от Валентин Карамфилов - член на експертната комисия по земеделие и гори.

На предизборен митинг-концерт ПП ГЕРБ ще представи кандидатите си за 24 МИР в София. Той ще се състои от 18.00 часа в парка при езерото в кв. Дружба 1. Там ще бъдат представени и секторните политики на партията
Лидерът на ПП ГЕРБ Бойко Борисов ще посети Търговище в 18.30 часа, където ще се срещне с членове и симпатизанти на партията.

От 18:30 часа на стадиона в село Горна Гращица ще се проведе футболна среща между отборите на ПП ГЕРБ - Кюстендил и „Сините извори" - с.Горна Гращица. Спортното събитие предизвика голям интерес сред феновете на футбола в Кюстендил. Заявките за участие във футболната среща се увеличават буквално с всяка минута. Областното ръководство на партията кани всички любители на футбола на футболната среща.
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов и председателят на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов ще представят листата на партията за Великотърновска област на предизборен концерт. Той ще се състой на пл. Иван Асен 2, пред хълма Царевец от 20.00 часа на 27.06.09. В него ще вземат участие Део, Влади Въргала и звездите от Мюзик Айдъл.

От 20.00ч на предизборен митинг-концерт, който ще се състои на площада пред читалището в Девин, ПП ГЕРБ ще представи кандидатите си за депутати от Смолянска област, сред които мажоритарния кандидат д-р Даниела Дариткова, водача на листата Николай Мелемов, адв. Филип Топов, Костадин Каранлъков, Юлиян Семчев, Антон Симеонов, Недялко Славов, Венцислав Чолаков. В концерта ще вземе участие ансамбъл „Българе".

Рок концерт в подкрепа на ПП ГЕРБ организира в Ямбол Мотоклуб RED RIDERS MC. Към тях ще се присъединят и почитатели на тази музика от целия град. Музикалното събитие ще започне в 19.00 часа тази събота до Безистена. За настроението на публиката ще има грижата група „Гранулом".