Земеделски народен съюз (ЗНС) подкрепя кандидатурата на Мая Манолова за кмет на София.

Политическият съюз се аргументира с това, че София има нужда от ново управление, което да върне демократичността и прозрачността във вземането на решения за съдбата на най-големия град в България и неговите жители. Това може да бъде сторено само от силна гражданска кандидатура, подкрепена от широк кръг обществени и политически организации.

АБВ подкрепя Мая Манолова за кмет на София

АБВ подкрепя Мая Манолова за кмет на София

Столицата ни не е тази, в която бихме искали да живеем

Според ЗНС Мая Манолова е доказала, че никога не губи своя контакт с обществото, че умее да отстоява граждански каузи и да ги превръща в политика чрез законодателни инициативи и публичен дебат. Столичният град има нужда от драстична промяна, която да сложи край на безперспективното развитие, на съмнителните сделки, на опорочените ремонти и да извади на светло начина, по който се харчи милиардният бюджет на данъкоплатците.

Земеделски народен съюз ще работи за успеха на Мая Манолова на предстоящите избори и ще я подкрепя в реализацията на един успешен управленски мандат.

Партията на Меглена Кунева подкрепи Мая Манолова за кмет на столицата

Партията на Меглена Кунева подкрепи Мая Манолова за кмет на столицата

ДБГ ще търси дясно - центристко обединение за листа общински съветници

Междувременно председателят на ПП Обединени земеделци Петя Ставрева, Симеон Стоилков от Националното ръководство на партията и кандидатът за общински съветник от Пазарджик Стоян Йончев подадоха днес в Централната избирателна комисия документите за участието на организацията в местните избори на 27 октомври 2019 г.

Обединени земеделци внесоха близо 4 500 подписа за регистрацията на партията за местния вот.