Дни преди концерта у нас на една от най-големите френски поп звезди Партисия Каас организаторите от Болкан Ентъртейнмънт съобщиха и изискванията на Каас за престоя и у нас.

Звездата държи на марковата минерална вода, която ще бъде в изобилие в съблекалните й. Там също така тя е поискала да има кокетна масичка за кафе, заредена освен с ободряващи напитки, така и с мед вместо захар.

В обедното меню на Каас и екипа й ще има изобилие от зеленчуци, основно ястие с телешко, сирена и плодове за десерт. Вечерята ще съдържа само леки предястия.

Звездата е помолила организаторите да осигурят перфектни преводачи от френски за музикантите и целия си технически екип (над 20 души). Самата тя, разбира се, говори прекрасно и английски.

А освен нея и бандата, на сцената на зала 1 в петък ще танцува и енигматичен танцьор. Всички, които са ставали свидетели на концерт на примата, гарантират, че шоуто й е поднесено с много стил, финес и страст.

Припомняме, Каас ще направи концерт в зала 1 на НДК на 12 юни (петък). Дата е част от световното турне на певицата, посветено на последния й албум Kabaret, издаден в края на миналата година.

 Той съдържа 12 композиции, представени като пътуване между Берлин, Париж и Буенос Айрес.

„Kabaret" черпи вдъхновение от Кърт Вейл и електро-суинг акцентите на Caravan Palace. Атмосферата е женствена и изтънчена. Майкъл Кусон, гениален джазмен, лидер на легендарните Uzeb, допринася за кулминацията на албума, а именно  - едноименната песен „Kabaret". Фред Хелбърт, вечният съучастник на Патрисия, е написал три от песните в  „Kabaret": Le Jour Se Lève, S'il Fallait Le Faire и Falling in Love Again.