SENSHI е професионална верига бойни галавечери - еталон за зрелищно, качествено и атрактивно шоу. Рингът на SENSHI предизвиква едни от най-големите имена в сферата на бойните изкуства в света и предлага на публиката класни битки по кикбокс, муай тай, карате киокушин, както и в стил SENSHI по правилата на новата Професионална лига на Световния киокушин съюз.

Всяко издание е с уникален формат, изправяйки едни срещу други доказали се бойци в различни стилове, а правилникът на SENSHI е това, което гарантира зрелищни сблъсъци на арената. Той е изработен специално за веригата и съчетава умения и техники от самото създаване на киокушин, като в същото време позволява почти всичко на ринга. По време на двубоите си бойците могат да използват удари в главата, удари с лакти, както и прехвърляния.

Николай Йоргов с убедителен успех срещу Джо Миахара на SENSHI 4

Николай Йоргов с убедителен успех срещу Джо Миахара на SENSHI 4

Два нокдауна и край на битката

Изключителна подготовка, луксозна обстановка и зрелищно шоу съпътстват всяко издание на бойната верига. Състезатели от над 15 държави са се изправяли досега на ринга на SENSHI, сред които са и възпитаниците на холандската кибкокс легенда Петер Артс, както и звезди от академията на Стойка - най-реномираната кикбокс школа в Румъния. Именно на ринга на SENSHI се определиха и носителите на Интерконтиненталната и Европейската титла на WAKO PRO.

През 2019 година SENSHI проведе четири зрелищни издания, като изгря и пред феновете на бойните спортове в зала "Арена Армеец" в София, както и в Амфитеатъра в черноморския курорт Камчия.

На 22 февруари 2020 година веригата се завръща във Варна, където ще проведе петата си уникална бойна галавечер.

В третата среща от бойната карта на събитието българското участие е свързано с името на изключително сърцатия ни боец Николай Йоргов.

Той ще се изправи срещу Маджид Хашеми Беиджи от Иран. Той е шампион на страната си по карате киокушин.

Снимка 432387

НИКОЛАЙ ЙОРГОВ - постижения:

- WMF Световно първенство по муай тай, 2-ро място, 2019 г.;

- KWU Световно първенство по карате киокушин 2-ро място, 2013 г.;

- KI (Киокушин Кан) Световно първенство Shinken Shobu, 2-ро място, 2012 г.;

- KI (Киокушин Кан) All Japan Champion, 2011 г.;

- KI (Киокушин Кан) All Japan Shinken Shobu, 2-ро място, 2010 г.;

- 4 победи на SENSHI

Николай Йоргов се готви да взриви ринга на SENSHI за пети път

Николай Йоргов се готви да взриви ринга на SENSHI за пети път

Бойното зрелище ще се проведе на 22 февруари в Двореца на културата и спорта във Варна