Все още няма позиция на Гражданския съвет на Реформаторския блок. Това обяви пред медиите Гроздан Караджов на излизане от заседанието на Изпълнителния съвет на Реформаторския блок, което се провежда в централата на СДС.

Припомняме, че кандидатът на ГЕРБ Цецка Цачева отиде на "Раковска 134", за да се срещне с Изпълнителния съвет на реформаторите. Заедно с нея са министрите Екатерина Захариева, Даниел Митов и Томислав Дончев. На влизане Дончев отрече да има каквото и да било разместване в предизборния щаб на Цецка Цачева след загубата.

В срещата участват всички партии от Реформаторския блок, без формацията ДСБ, начело с лидера й Радан Кънев.

Радев значи Първанов, а Първанов значи Путин, анализира Москов
Обновена

Радев значи Първанов, а Първанов значи Путин, анализира Москов

При победа на Радев, щяло да има нов кабинет

Гроздан Караджов обясни, че Гражданският съвет ще се събира и ще вземе решение на следващ етап - днес или утре. "Аз, в лично качество, ще гласувам на втори тур дефинитивно против Румен Радев, ще гласувам против БСП, които са се прикрили зад инициативен комитет, ще гласувам против оръжейното лоби", заяви Караджов.

По думите му за нито един десен човек в България не било останало скрито чий представител е двойката Румен Радев - Илияна Йотова. "Всички десни хора в България, когато се каже, че ще се гласува против БСП - много добре ме разбират", заяви той.

Цецка Цачева отива при реформаторите

Цецка Цачева отива при реформаторите

Заради това, като десен човек, отивам

Караджов припомни, че от 1989-та година е по площадите с десните хора и на тях им е ясно какво значи да се гласува против Румен Радев. Той определи поведението на ДСБ като детинщина. По думите му такива детинщини да се призовава да не се участва в изборите и смешното ходене по телевизионни студия само и само, за да се събере някакъв рейтинг на гърба на някакъв разпад, за който се говори - е детинско политическо поведение.

Караджов категорично призова десните да гласуват срещу кандидата на БСП Румен Радев.