Надявам се, че "Продължаваме промяната" е в състояние да извърши онази дълбока трансформация, която нейните лидери обещават. Това заяви пред БНР Арман Бабикян от ИБГНИ, които останаха извън новия парламент.

Той подчерта, че всеки човек трябва да помни нещата, които са казани преди изборите, и през цялото време да задава въпроси, свързани с обещания отпреди изборите. Важното било да има постоянен контрол.

По негови думи у нас едни и същи електорати преливат в различни политически съдове, но не се разширяват.

"Като сумирате, виждате едни балансирани обеми - единият е спрял да намалява, другият - да нараства. Затова е необходим друг тип работа, за да се получи стабилност от една страна и мощно нахлуване на новото, на справедливостта, на естествената конкуренция, на защита на гражданските права", изтъкна Бабикян.

Хаджигенов: Загубихме битка, но войната продължава

Хаджигенов: Загубихме битка, но войната продължава

Той се надява ПП да бъдат първа политическа сила

Относно президентските избори той посочи, че резултатите са абсолютно логични.

Освен сериозната разлика между първия и втория се вижда и пределната мобилизация на ДПС, които не могат да преглътнат този държавен глава и ще положат всякакви усилия за втория тур, отбеляза той и предупреди, че предстои предизвикателствата пред Радев да изглеждат по друг начин.

"Проблемът с Македония ще легне върху неговите плещи, решаването на COVID кризата, икономическите проблеми, състоянието на силите в Черно море. Формално няма мотиви да е толкова реактивен, защото ще влезе във втори, респективно последен мандат. Изключително важно е как ще изглежда във втория си мандат, колко пъти ще има желание да вдигне юмрука си", коментира Бабикян.

Той заяви, че ИБГНИ ще създадат неправителствена организация. Имаме домашна работа, която не сме свършили още от протестите, посочи пиар експертът.

„Продължаваме промяната“ продължават промяната?

„Продължаваме промяната“ продължават промяната?

"Възраждане" прехвърлят бариерата от 4% за влизане в НС