Кандидатурата на Ангел Джамбазки е много силна. За 4 години в общинския съвет съм работил коректно с групата на ГЕРБ и от наша страна няма да има черна кампания. Това заяви в студиото на Нова телевизия общинският съветник от ВМРО Карлос Контрера във връзка с новината, че евродепутатът Ангел Джамбазки влиза в битката за София. 

Според него кандидатурата му не е никак лоша на основа на останалите кандидати за кметове. На 27 октовмри ще си проличи дали сме били прави или не, категоричен беше Контрера.

Ангел Джамбазки влиза в битката за София
Обновена

Ангел Джамбазки влиза в битката за София

Каракачанов е на мнение, че кандидатурата му е силна

По думите му не е задължително балотажът да бъде между Фандъкова и Манолова. Идеята на ВМРО е да се бори до край и да имат кмет на София.

Той е сигурен, че градът ще се променя много в следващите 4 години. Нека в разгръщането на предизборната кампанията да разберем коя програма е по-близка до нашата - дали тази на Фандъкова или на Манолова, посочи Контрера.

Евродепутатът Джамбазки ставал и за кмет, и за президент

Евродепутатът Джамбазки ставал и за кмет, и за президент

Той бил подготвен според Каракачанов

Във връзка с предсрочното освобождаване на Полфрийман Контрера заяви, че това е гаф и много гнусна храчка, която съдия Калпакчиев е излпюл в лицето на хората. 

Според него решението на съда е цинично, а в мотивите си е имало всичко всичко друго, но не и право. Очевидно този осъден не се е поправил и няма как да бъде пуснат, посочи Контрера.

Няма как да бъде пуснат човек, който има определени дефицити и не изпитва особена вина от това, което е извършил, подчерта общинският съветник от ВМРО.

Контрера е на мнение, че този човек не се е поправил и няма място да бъде пускан навън. По думите му няма справедливост и предсрочното освобождаване на Полфрийман е покушение срещу справедливостта.

Политиците не трябва да се месят в съдебната система, призова той.

Полфрийман излезе от Софийския затвор

Полфрийман излезе от Софийския затвор

Преместват го в център за временно настаняване на чужденци