Всичко е възможно. Така бившият строителен министър и настоящ депутат от ГЕРБ Лиляна Павлова отговори в предаването „Нека говорят" по БиТиВи на въпроса възможна ли е коалиция между БСП и ГЕРБ.

Тя даде висока оценка на бъдещия премиер Пламен Орешарски. Той е един балансиран човек, смята Павлова, като се надява той да бъде прагматичен и разумен премиер, който ще опази фискалната стабилност в страната.

Ще бъдем конструктивна опозиция, заяви още Лиляна Павлова. Ще подкрепим всяко едно разумно предложение в полза на хората, категорична бе тя.

Надявам се да имаме едно експертно правителство, изтъкна още Павлова.

Не работя на принципа „Една жена ми каза", с тези думи тя коментира изказването на Волен Сидеров, че Искра Фидосова купува конституционни съдии.

Павлова изрази мнението, че дори и ГЕРБ да са имали повече мандати, партията на Бойко Борисов е щяла да сезира КС заради нарушенията в деня на размисъл.

Оставката на правителството на ГЕРБ беше най-честното, смята тя. Според нея оставката на кабинета „Борисов" не е бил автогол. Ние сме един отбор, един екипаж, смята Лиляна Павлова попитана дали е била грешка подкрепата на лидера на ГЕРБ за Цветан Цветанов.

Помолена да коментира казаното от бившия земеделски министър Мирослав Найденов за Цветанов, тя използва футболната тематика: „футболистите си сменят отборите, имат трансфери".

Не съм го чувала и виждала отдавна, каза тя по повод на това какво се случва със Симеон Дянков, друга водеща фигура в ГЕРБ.