"Гласувах за мобилизацията на българския народ срещу политическите брокери и измамници, за правото на същия този народ повече да не бъде лъган и ограбван и за правото му да живее достойно тук и сега". Това заяви лидерът на "Воля" Веселин Марешки, след като упражни правото си на глас, предаде кореспондентът на БГНЕС . Лидерът на "Воля" гласува в секция 175 в курорта "Златни пясъци" край Варна.

От пресцентъра на "Воля" съобщиха и че тази нощ до изчерпване на количествата Веселин Марешки обявява ниски цени - 1.99 за дизела и най-масовия бензин А95. С включване на живо в социалните мрежи лидерът на партията обяснява, че цял месец не са спирали заплахите към него за саморазправа с бизнеса му. Заплахите били, че или качва цените на горивата, или ще затворят обектите му. "Ударът срещу мен е удар срещу всички почтени българи, които не искат да ги грабят. По думите му е имало заплахи с недомлъвки, но и откровени закани, смс-си и какви ли не послания.

"От всички нас зависи дали ще се преборим за свободата ни, дали ще бъдем заедно срещу тези, които ни грабят, докато ги победим или ще ги оставим да ни отстрелват един по един, докато ни смажат всички", заявява Марешки.