Лидерът на БСП Корнелия Нинова гласува на президентските и парламентарни избори в 25-то основно училище "Петър Берон". Нинова е гласувала за стабилна президентска институция и институция, която дава сигурност, която обединява и която дава посоки.

Тя е гласувала също за промяна, стабилност, предвидимост и предсказуемост, разумни решения и разумни хора, които знаят как да овладеят COVID кризата и да знаят, че има държава, която стои зад тях.

БСП има въпроси за машините и към НАП, и към Митниците

БСП има въпроси за машините и към НАП, и към Митниците

И според Христо Иванов фирмата трябва да даде отговори

Нинова е оптимист за 47-ото Народно събрание, защото в тези тежки моменти било важно да има работещ парламент и стабилно правителство. Според нея трябва да бъде съставено мнозинство, което да приеме един социален бюджет за 2022 г. , който да стабилизира икономиката, да помогне за овладяване на COVID кризата и намаляване броя на болните и починалите.

Нинова е сигурна, че броенето на контролните разписки е гаранция, че машинното гласуване е доброто, че няма да бъде манипулирано и ще бъде истинско. За това БСП са подкрепили броенето на контролните разписки.

Нинова опроверга, че БСП има договорки с ГЕРБ и ДПС за съставянето на правителство. Нинова е готова на разумни решения с разумни компромиси.

анкета

Ще има ли правителство след изборите?

Виж резултати

Да 63.4%

Не 25.6%

Може ли да се предвиди? 8.4%

Нямам мнение 2.5%

На въпрос на News.bg дали ключът за съставяне на правителство ще е в БСП, Нинова заяви, че от утре нататък социалистите започват разговори за правителство. Нека видим днес резултатите, настоя тя.

БСП защитава решението на ЦИК за броене на хартиите

БСП защитава решението на ЦИК за броене на хартиите

Напротив, решението на ЦИК ще се внесе успокоение сред избирателите