Лидерът на Атака Волен Сидеров очаква купен и клиентелистки вот. Той подаде гласа си в първа частна математическа гимназия в столицата.

Националистът е гласувал за повече пари за страната ни, за равни минимални пенсии с европейските и за отпадане на санкциите срещу Русия.

Това са нашите три каузи, за които изпращаме един силен, подготвен боец в ЕП, отсече лидерът на Атака. Тези каузи били компенсация за щетите, които ни нанесъл ЕС със затварянето на малките блокове на АЕЦ Козлодуй. Ние искаме своето от ЕС, категоричен е Сидеров.

Той не очаква висока избирателна активност, защото нямало интерес от евровота. Политиците трябвало да върнат доверието и интерес на избирателите.

Никога изборната процес не се е провеждал честно, призна Волен Сидеров. От 90-та година насам, по думите му, винаги е имало купен и клиентелистки вот. И сега ще го има, прогнозира той.

Със сигурност ще има и клиентелистки, и купен вот на тези избори, смята лидерът на Атака. Той обаче бе в добро настроение и почерпи медиите със сладко.