Гласувах за стабилна и сигурна България, в която да живеем образовани и проспериращи. Това каза кандидатът на ГЕРБ за президент на България Цецка Цачева, след като гласува в Плевен.

"Гласувах за повече справедливост в българското общество, за работещи институции, за съхранени национални традиции, за отстояване на националния интерес", посочи тя.

Цецка Цачева заяви, че е удовлетворена от високата избирателна активност в страната. "Бих желала всички млади хора да упражнят своя глас", коментира тя.

Тя уточни, че е отговорила и на въпросите от националния референдум. Според кандидата на ГЕРБ за президент пряката демокрация трябва да върви паралелно с представителната, без да се конкурират.

"Жителите на Плевен след няколко часа ще кажат чия крепост е Плевен. Участвам в президентски избори - искам да не се делим, да няма червени, сини, центристки крепости, а да има единение на нацията", категорична бе Цецка Цачева.

Тя обясни, че България се нуждае от обединение. "Тогава, когато сме били единни, сме били силни. Тогава България е имала своя позитивен образ сред съседите си и сред другите европейски държави. Искам да работя за стабилна и силна България", заяви oще Цачева.