Със заветите на Левски "Атака" тръгва към Европарламента. Лично лидерът на партията представи водача на листата Георги Димов кадър на партията на Татяна Дончева Движение 21.

Той и останалите в листата са избрани чрез кастинга на партийната телевизия сред близо 50 желаещи да защитават ценностите на родните националисти в Брюксел.

Според Сидеров има отвращение сред хората заради политическата класа. Лидерът на "Атака" е доволен, че дава път на младите и призова другите партии също да последват примера му.

Димов щял да иска преразглеждане на договора ни за присъединяване към ЕС. Идеята е да получаваме повече средства от общността. Може евродепутатът да иска преразглеждане и на регламента, обяви националистът. Според него получаваме трохи в селското стопанство в сравнение с френския фермер.

Искаме ще бъдем конкурентни, а в момента е "все едно е състезание на куц крак", анализира лидерът на "Атака", който е убеден, че еврофондовете са много ниски за България. В същото време Волен Сидеров е недоволен, че ЕС дава 11 милиарда евро на фашистката хунта в Украйна и 6 милиарда евро на Ердоган.

"За България идват трохи", изтъкна лидерът на националистите.

С двама или трима евродепутати Симеонов ще е доволен

С двама или трима евродепутати Симеонов ще е доволен

Не била негова вината патриотите да са разделени за евровота

Атакистите ще се борят и за отпадане на санкциите срещу Русия. Логото на кампанията е заимствано от Апостола, който казва : "Ние чуждото не щем, своето не даваме." Атакистите тръгват в кампанията с мотото: "Да си вземем своето от ЕС".

Георги Димов сподели, че имал разминаване с Движение 21 по отношение на политиката за Русия. Според него отпадането на санкциите срещу Русия е важно за развитието на икономиката за страната ни. Той се обяви за балансирана политика.

Димов ще се бори страната ни да не е в блатото на евролиберализма, защото не иска да вижда тихото отчаяние, в което страната ни умира.