Да помогнем на пострадалите в с. Хитрино, Шуменско. С този призив бургаското Сдружение "Усмивка" стартира поредната си благотворителна кампания. Този път в помощ на засегнатите от вчерашния трагичен инцидент. 

Акцията по набиране на средства и продукти стартира от днес и ще продължи до 25.12.2016г. включително. Набират се дрехи, обувки пакетирани хранителни продукти, минерална вода, одеяла,завивки, якета, топли дрехи и парични средства.

Ние знаем, че заедно можем, защото го доказахме през последните години, когато помогнахме на Добрич, Варна, Килифарево, припомнят организаторите. В годините помагахме и на пострадалите от с. Бисер, на бежанците в гр. Елхово, на много деца и възрастни хора в нужда.

С този акт на доброта искаме да покажем нашата състрадателност и съпричастност към пострадалите. Нека докажем, че по Коледа стават чудеса и дадем искрица надежда на пострадалите!, призовават от "Усмивка"

Материалите, които желаят да дарят жителите на Бургас, могат да оставят в Складова база "Пиргосплод" на ул."Янко Комитов" 4 за Сдружение "УСМИВКА" в кампанията "Да помогнем на пострадалите в с. Хитрино. Шуменско.

Продуктите трябва да са добре пакетирани и подвързани с посочено името на този, който прави дарението.

Можете да направите дарение и в парични средства на банковата сметка на Сдружението за кампанията "Да помогнем на пострадалите в село Хитрино, Шуменско":

Сдружение "Усмивка"

Банкова сметка: BG45PRCB92301036136512 Прокредит банк Бургас

За повече информация: 0887 395 403 , 0886 120 183

E-mail: mitka_g@abv.bg  Благодарим Ви от сърце!