Имаме почти пълно съвпадение с "Има такъв народ" по почти всички приоритети. Важно обаче е да знаем кой ще реализира въпросните приоритети. Това каза депутатът от "Изправи се БГ! Ние идваме!" Арман Бабикян, пред БТВ. 

"За съжаление за "Има такъв народ" коалиция е мръсна дума", горестно вметна Бабикян.

"Пламен Илиев бе непозната за мен фигура. Начинът, по който се представят лицата на ИТН е много смущаващ. Ако това е направено, за да се демонстрира антисистемност, то това ще мине още един-два пъти", добави той.

Пламен Николов от ИТН взе мандата
Обновена

Пламен Николов от ИТН взе мандата

Петима влязоха в президентството

Бабикян потвърди фактологията от изказването на съратника си адв. Николай Хаджигенов в петъчния ден, че не Николов, а Петър Илиев е било името, което е обсъждано по време на разговорите между ИБГНИ и ИТН.

Този вариант обаче не бил харесан от протестната партия. "Но именно затова се водят такива разговори. Харесвам сегашната кандидатура", изтъкна той.

Няма нищо страшно да се отиде на нови избори. По-резонният и полезен вариант е обаче е съставянето на редовен кабинет, подчерта депутатът.

От ИБГНИ държат да се представят останалите имена в кабинета, за да дадат доверието си, изразено чрез гласове в пленарна зала.

Пламен Николов действа с риск, но с премерен риск

Пламен Николов действа с риск, но с премерен риск

ИТН: Предпочитаме да управляваме сами, предлагаме политики