Според първите прогнозни резултати на социологическите агенции от екзит пол ВМРО се нарежда на четвърто място след ГЕРБ, БСП и ДПС.

Водачът на листата на ВМРО Ангел Джамбазки очаква над 8% при крайното отчитане на гласовете и двама представители в новия Европарламент (ЕП). Никой никога не печели от разделение, коментира той по отношение на нападките от страна на "Атака". За съжаление не се явихме заедно и ни се пада задължението да защитаваме интересите на българите в ЕП.

Ако говорим за клевети и лъжи, който ги е изрекъл, ще говори в съда. Предстои сериозен разговор как продължава работата от тук нататък, допълни Джамбазки.

Каракачанов не знае какво да очаква от малката коалиция вече

Каракачанов не знае какво да очаква от малката коалиция вече

Лидерът на ВМРО е погнусен от атаките на "Атака"

Беше тежка кампания, изпълнена с критики към опоненти. При този огън в гърба от хора в парламента и извън него, резултатът е добър, отчита той.

Водачът на патриотичната партия не е доволен от ниската избирателна активност, но колкото българи са решили да гласуват, са го и направили.

"ДПС е политически враг на България", заяви патриотът. Вместо партньорите на ВМРО да се гледат в него, те са заложили на разделението. "Надявам се този път да им дойде ума в главата", заключи Ангел Джамбазки.