Пред Ангел Джамбазки, евродепутат и номинация на ВМРО за кметските избори в столицата, не стои изобщо въпрос кой би избрал при евентуален балотаж между Фандъкова и Манолова.

Три пъти Джамбазки повтори в студиото на Нова телевизия, че влиза в битката, за да стане кмет на София. За Джамбази не стои и въпроса дали помага или пречи на досегашния кмет Йорданка Фандъкова с кандидатурата си. "Няма такъв въпрос. Излизам на тази битка, за да стана кмет на София", отсече Джамбазки и посочи, че не го интересува дали това ще стане на първия, втория, третия или петия избор.

И Джамбазки е убеден, че изразява мнението на хората, които са недоволни от досегашното управление на града.

Ангел Джамбазки влиза в битката за София
Обновена

Ангел Джамбазки влиза в битката за София

Каракачанов е на мнение, че кандидатурата му е силна

На въпрос защо изоставя доброто според всеобщото мнение място и заплата в Европейския парламент, кандидатът на ВМРО посочи, че за него политиката никога не е била пари, а позиции, които отстоява докрай. "Всеки път ме питате защо влизам в обречени битки - имам позиция и я отстоявам докрай", категоричен бе Ангел Джамбазки и предложи отделен политически разговор за кандидатурата си.

ВМРО влизат сами в битката за София
Обновена

ВМРО влизат сами в битката за София

В близо 30% от общините в България ще бъдат с НФСБ под различни форми

Припомняме, че на 21 септември стана ясно, че Джамбазки влиза в битката за кметския пост в София. Преди това от ВМРО обявиха, че ще се явят самостоятелно на местните избори. 

Във връзка с кандидатурата му пък  общинският съветник от ВМРО Карлос Контрера заяви, че тя е много силна. 

Тогава Джамбазки пристигна с гръм!

Тогава Джамбазки пристигна с гръм!

ВМРО обяви кандидатурата си за кмет на София точно в най-подходящия момент. Адмирации за стратегията от Иван Стамболов - Сула, който смята, че с фигурата на Джамбазки политическият избор се извежда вече на друго ниво - на идеологията