Най-агресивната и най-компроматна кампания направили ГЕРБ. Тази оценка направи на пресконференция соцводачът Корнелия Нинова. Тя представи кметовете на столетницата.

Лидерът на червените поздрави всички българи, които са гласували на втори тур.

В нечовешки условия работили всички. Срещу нас беше цялата държавна машина, изтъкна соцводачът.

Купените гласове изкривиха вота, подчерта Корнелия Нинова.

Партията изпълнила задачата си да удвои кметовете си и да увеличи общинските си съветници. 61 кмета има червената партия.

За Шумен БСП ще иска броене на бюлетините и евентуално касиране на вота. В София Мая Манолова доказа, че алтернатива има, похвали лидерът на БСП. В столицата имало много купен и манипулиран вот.

Йорданка Фандъкова спечели четвърти мандат
Обновена

Йорданка Фандъкова спечели четвърти мандат

Спечели преднина пред Мая Манолова

ГЕРБ ерозира в местната власт, промяна започна, тя беше трудна, но вече е необратима, доволна е Корнелия Нинова. Предстои да се направи анализ защо Мая Манолова е загубила. Не съжалявам, че подкрепихме кандидатурата на Мая Манолова, категорична бе тя.

Лидерът на червените няма да й пречи, ако реши да прави партия. За критиките на Бойко Борисов тя го съветва да не забравя от къде е тръгнал, а именно като независим кандидат.

Мая Манолова иска касиране на избора за кмет на София

Мая Манолова иска касиране на избора за кмет на София

След като приключи преброяването на гласовете...

За исканата й оставка от Борислав Гуцанов, Нинова предположи, че той имал чувство за хумор в тежката предизборна кампания.

За лидера на БСП исканата среща от президента е закъсняла, но крайно необходима. Утре ИБ ще даде политическа подкрепа на Мая Манолова за касиране на вота.

Гуцанов ще иска оставката на Нинова заради загубата на Варна

Гуцанов ще иска оставката на Нинова заради загубата на Варна

Дали наистина искаме да победим ГЕРБ или има други договорки, пита варненецът