ГЕРБ ни откраднаха гласовете, алармира Георги Кадиев на влизане в НДК: „След като ни откраднаха социалната политика, след като ни откраднаха бизнеса, сега ни откраднаха и гласовете."

Според междинните резултати настоящият кмет Йорданка Фандъкова печели 51.9% от гласовете, а Георги Кадиев е втори - с 21%

Червеният кандидат обвини управляващите в лоша организация на изборите, заради което много хора са се отказали да гласуват. Той подчерта, че избирателните секции в София са били малко и че хората са стояли по повече от два часа, в резултат на което са се отказвали да дадат своя вот.

Кадиев не се ангажира с прогноза за изборните резултати, но каза, че в случай на загуба самият той е готов да поеме своята отговорност и припомни, че 2007 година е подал оставка като зам.-министър на финансите.

По думите му София не е нито синя, нито жълта, нито червена, нито зелена, а е сива, кална, мръсна и прашна. Именно заради това се е кандидатирал за кмет на столицата - за да я направи приветлива и цветна.