Гласувах връщането на държавността да продължи, гласувах за държава с правила и закони. Това заяви вицепрезидентът Илияна Йотова, след като упражни правото си на глас на предсрочните парламентарни избори за Народно събрание.

"Обнадеждена съм от голямата енергия за промяна, която виждам напоследък. Хората видяха ясна алтернатива, видяха, че може да се управлява по различен начин, професионално, с експертиза, с амбиция, с визия за развитието на България", каза Илияна Йотова. Първите резултати за по-мащабни инвестиции вече са на лице, смята тя.

Бойко Борисов наблюдава избори по венецуелски, по мадурски

Бойко Борисов наблюдава избори по венецуелски, по мадурски

Тотален хаос цари и пипали машините

Вицепрезидентът благодари на цялата изборна администрация за усилията и професионалната работа.

Вицепрезидентът призова българите в България и сънародниците ни в чужбина да гласуват. Според Йотова само масов вот ще покаже, че сме преборили страха.

Сплашванията с машинното гласуване, с манипулации не могат да ни накарат да си останем у дома, а ще излезем и ще дадем своя глас за нашето бъдеще, каза вицепрезидентът.

"Да бъдем отговорни към себе си и към децата си и да направим своя избор", призова Илияна Йотова.

Радев не помни как е глусавал на 4 април, а днес - за"държава, в която младите виждат бъдещето си"

Радев не помни как е глусавал на 4 април, а днес - за"държава, в която младите виждат бъдещето си"

Най-важното днес е българите масово да гласуват

По думите й опитите за манипулации никога няма да спрат, защото има партии, които години наред така печелят избори. "Убедена съм, че машинното гласуване ще намали драстично фалшификациите. С машини се гласува лесно и много бързо. Не вярвам, че възрастните хора няма да се справят с машините, да не ги подценяваме", призова Илияна Йотова.