В Благоевград на площад "Македония" от 10.00 часа Марина Дикова и Станимир Илчев ще вземат участие в среща на тема "НДСВ в подкрепа на младите и семейството". Във Видин от 11.00 часа на градския плаж "Баба Вида" Нина Чилова и членове на листата на НДСВ организират волейболен хепънинг със участието на Пламен Константинов.

В Пазарджик от 11.00 часа Весела Драганова и кандидатите от листата на НДСВ ще закрият кампанията в парка "Острова" в Пазарджик.

В Пловдив от 21.30 часа Милен Велчев заедно с членовете на жълтата листа в града ще направят вечерна разходка по главната улица на града. В Русе от 20.00 часа членовете на листата на НДСВ ще се срещнат с избиратели в квартал "Сливница".

В Силистра от 12.00 часа на плувния комплекс на хотел "Дръстър" ще се проведе хепънинг с младежи.

В Сливен от 19.30 часа Николай Цонев и членовете на листата на НДСВ ще закрият кампанията в града с концерт на Лили Иванова.

В София от 13.00 часа представители от листата на НДСВ ще бъдат на празник в квартал "Христо Ботев". В Търговище в 20.00 часа на Естрадата до Драматичния театър Деница Димитрова и членовете на листата ще закрият кампанията в града с концерт на Искрен Пецов и "Латинопартизани".

В Хасково от 10.00 часа мажоритарният кандидат Соломон Паси и членове на листата организират детски хепънинг в участието на Богдан Томов