Позицията на партията "Има такъв народ" остава непроменена, въпреки поканите от другите парламентарни формации да се възобновят преговорите за съставяне на правителство с третия мандат. Това обяви зам.-председателят на парламентарната група на партията Ивайло Вълчев преди заседанието на групата във вторник вечерта.

"За нас още с приключването на първия мандат по начина, по който приключи, беше ясно, че при трети мандат... Аз, честно казано, за себе си не виждам логиката при първия мандат да не се подкрепи нещо, което след това ни се предлага при третия." - коментира Вълчев, цитиран от БНР.

Манолова: Третият мандат е като втори шанс за ИТН да състави правителство

Манолова: Третият мандат е като втори шанс за ИТН да състави правителство

Ще изслушат УС на "Автомагистрали"

Депутатът Станислав Балабанов уточни, че позицията остава непроменена въпреки заявките, че Ива Митева е компромисна фигура за премиер.

"Сега, виждате ли, от последните часове Мая Манолова ще прави реверанс към нас, като ни даде възможност да предложим министър-председател, което е абсурдно. От ИБГНИ не забравяйте с какво сравниха Ива Митева преди две седмици - сравниха я с порода куче, така ли беше?" - напомни народният представител.

Ива Митева се обиди на „болонка на сценарист“ от Дончева

Ива Митева се обиди на „болонка на сценарист“ от Дончева

Не се знае аз какъв характер ще проява