Не зная защо тези две булки обясняват тази работа. С такъв коментар излезе и днес пред медиите в Партийния дом Делян Пеевски. Председателят на ДПС не пропусна да коментира изказванията на Борисов и Петков.

Първо Пеевски реши да даде оценката си за съпредседателя на ПП - Кирил Петков можел да бъде само булка на Борисов. "Той е като един сладък пудел, който драска на вратата в Банкя."

Депутатът от ДПС прогнозира, че след изборите Кирил Петков и Лена Бориславова ще драскат и ще скимтят в неговия кучкарник сигурно, за да си играят с неговите овчарки.

Този проект приключи, посочи Пеевски, като по думите му той останал при контрабандните канали. А какво се било случило - Бойко Рашков ги зарибил "тези малки рибки, кученца и пуделчета". Те приключиха при пачките, заяви още Делян Пеевски.

Лена Бориславова: Шефът на ГЕРБ е Делян Пеевски

Лена Бориславова: Шефът на ГЕРБ е Делян Пеевски

Росен Желязков действаше като пленник на Борисов и Пеевски

Тази промяна се оказа пълна контрабандна подмяна, заяви още председателят на ДПС. В спора той недоумява кой иска и кой не иска с ДПС.

Явно с впечатлението, че не е останал разбран, Пеевски отново се върна във времето на кабинета Денков и си спомни как Кирил Петков го молел да го сдобри с Борисов: "Молеше ми се: "Моля те, сдобри ме с Бойко, моля те, моля те, моля те", разигра сценката Пеевски. Не обаче той ги сдобрил, а Йордан Цонев, който един ден го "хвърли като един малък пудел в кабинета на Борисов и затвори вратата".

Борисов гледаше като Тодор Живков на 9 срещу 10-ти, обясни още Пеевски. Като го видял, станал и прегърнал Петков, "защото Бойко има голямо сърце, може да вземе всички в него".

Затова и Пеевски прогнозира, че след изборите има голяма вероятност този пудел да е част от неговия (на Борисов, бел.ред.) кучкарник, каза председателят на ПГ на ДПС.

А дали ще кумува на сватбата Пеевски каза: "Може да застана между тях, да съм балансьор, за да не могат да откраднат държавата Кирил Петков и компания". Аз, Делян Пеевски няма да им позволя да разбият държавата, закани се той.

Кирил Петков: На врата на Борисов виси Пеевски

Кирил Петков: На врата на Борисов виси Пеевски

ГЕРБ да се отърве от воденичния камък настоя ПП-ДБ