Там, където има съгласие, там има и успех. Това заяви лидерът на БСП -София Калоян Паргов преди днешното заседание на Националния съвет на БСП за кандидатурата на Мая Манолова за кмет на столицата.

Мая Манолова се кандидатира за столичен кмет
Обновена

Мая Манолова се кандидатира за столичен кмет

Очаква се още днес тя да подаде оставка като омбусман

"Именно в съгласието е формулата за успеха. Който успява да обединява, той ще успее, който разединява, той трудно успява", подчерта Паргов.

Амбицията на левицата е да се яви във всички населени места. Почти всички столични организации на БСП са подкрепили Мая Манолова, стана ясно от думите на депутата Красимир Янков.

Манолова беше активен член на БСП, народен представител преди да стане омбудсман, припомни Янков. По негово мнение тя изпълнила със съдържание институцията на обществения защитник. Това е летящ старт за кампанията, смята още социалистът. "Сега е време за консолидация на силите срещу статуквото", допълни Красимир Янков.

БСП остава без свой кандидат за кмет на Пазарджик

БСП остава без свой кандидат за кмет на Пазарджик

За първи път от 30 години

Председателят на БСП Корнелия Нинова бе лаконична за кандидатурата на Мая Манолова за кмет на София. Мая е много способен човек, подчерта тя. На 15 септември пленум на червената партия ще трябва да я утвърди като кандидатура. Лидерът на левицата е оптимист, че партията ще увеличи на 100% кметовете си и с между 30-40% общинските си съветници.

Нинова амбицирана да увеличи двойно кметовете си на местните избори

Нинова амбицирана да увеличи двойно кметовете си на местните избори

Съжалява, че няма да има състезание на аргументи и програми

Припомняме, че малко по - рано, БСП внесе законопроект за отпадане на съкратеното съдебно следствие при тежки престъпления.

анкета

За местните избори…

Виж резултати

Очаквам кандидатурите с интерес 19.4%

Чакам да започне кампанията 15.4%

Не се интересувам 16.1%

Пак ще се харчат народни пари 39.3%

Какви избори? 9.8%