Правителството определи членовете на Надзорния съвет на новата агенция "Пътна инфраструктура".

Петимата, които ще контролират харченето на средства от новата структура, са Иван Атанасов, Милош Поцков, Трайчо Попов, Цветан Нанов и Цвета Каменова. Мандатът им е петгодишен.

Инж. Иван Атанасов в момента е ръководител на програмно-целева група за координация, контрол и мониторинг на проекта АЕЦ "Белене" в Министерст"вото на икономиката и енергетиката. Преди това е бил изпълнителен директор на Девня цимент" АД, "Вулкан цимент" АД и "Люляка" АД. В периода 1994-1997 г. е народен представител.

Инж. Милош Поцков е завършил пътно строителство във Висшия инженерно-строителен институт, София. От февруари до август т. г. е изпълнителен директор на Фонд "Републиканска пътна инфраструктура".

Инж. Трайчо Попов от 1981 г. до 2000 г. е работил в Министерството на отбраната. Бил е началник сектор "Ремонтни дейности и капитално строителство" в Дирекция "Държавни военни имоти", началник направление "Планиране и прогнозиране" в отдел "Инвестиционна политика" и др.

Инж. Цветан Нанов е завършил Техническия университет в Габрово. Има следдипломна квалификация по държавна администрация и международно право от УНСС. Магистър по "Европейска публична администрация" от СУ "Св. Климент Охридски". Специализирал е в Американската агенция за международно развитие, Интербалканския институт по публична администрация в Солун, Центъра по публична администрация в Атина, колежа "Нюмън" в Бирмингам, университета "Ълстър" в Белфаст и др.

Цвета Каменова от 1998 г. до 2001 г. е началник на отдел "Инвестиции и концесии" в администрацията на Министерския съвет, а от 2001 г. досега е директор на Дирекция "Икономическа и социална политика" в МС. Преди това е била началник на управление в Министерството на регионалното развитие и благоустройството.