Гласувайте. Това трябва да са последните избори.

С този призив към негласуващите се обърна лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в Пловдив по време на регионалната академия на младежката организация на партията. Според него нищо по-добро вдясно от ГЕРБ нямало да се появи.

Ние сме тези, които вършат работа, не самосвалци, посочи Борисов. За подкрепата от ДПС той отново заяви, че подкрепа приема, коалиция - не. Той недоумява защо трябва да се стига до избори, след като е искал да поеме цялата отговорност. За нас тези избори трябва да са полезни, повече компромиси не могат да се правят, категоричен бе Бойко Борисов. Не минавайте червената линия на езика, съветва той и призова непоискан съвет да не се дава. Дори Делян Добрев трябвало да внимава как се изказва. С "Възраждане" пък имали политически закачки.

Вежди Рашидов: Чувал съм, че Борисов се е срещал с Доган

Вежди Рашидов: Чувал съм, че Борисов се е срещал с Доган

Не знае кой в ГЕРБ е зависим от Пеевски и Доган

При лоша земеделска година данъците да падат до 5%, предлага Борисов. Той изрази съжаление, че българите се научили безплатно да карат по магистралите и даде за пример как в други държави се плаща за пътуване по магистралите.

Лидерът на ГЕРБ поздрави пожарникарите и призова политиците по-малко да се изказват относно работата на тези професии. Къде е претенцията, попита още той и настоя за отговорност за тези, които си хвърлят цигарите през прозорците на колите. Каквото е да се направи по отношение на техниката, нищо нямало да даде ефект срещу човешката глупост, по мнението му.