Депутатите пак се скараха за дневния си ред. Червените искаха да бъдат обсъдени на второ четене промените в Кодекса за социално осигуряване (КСО), заради което в сряда предсрочно бе прекратено заседанието. От "Демократична България" поискаха да се гледа създаване на комисия за плаж "Росенец".

Председателят на Народното събрание Ива Митева обясни, че дневният ред от сряда си остава за сряда и няма как точките от сряда да се гледат в петък. Мая Манолова излезе и й обясни, че тя като шеф на законодателния орган може да вкара точките от сряда днес. Вежди Рашидов и Манолова се заядоха за топли връзки за Буджака (където има имот бизнесмена Иво Прокопиев - б.р.) и за Барселона (за където се твърди че има къща премиерът в оставка Бойко Борисов).

10 тояги на голо и 1000 лв. да плащат новите депутати, за да идват на работа

10 тояги на голо и 1000 лв. да плащат новите депутати, за да идват на работа

Депутатските заплати отново дневния ред на парламента

Днешното представление няма нищо общо с живота и реалността, предупреди и депутатът от ГЕРБ Маноил Манев. Той "похвали" Мая Манолова за нейната енергия, комбинативност и способност да създава интриги. От ГЕРБ обвиниха хората на Манолова, че са кресливи.

Иван Ченчев от БСП поиска Ива Митева да освободи президиума, тъй като не се справя. Христо Иванов поиска извънредно заседание, а Ива Митева даде почивка за председателски съвет.

Депутатите не се разбраха за дневния ред
Обновена

Депутатите не се разбраха за дневния ред

Безпрецедентна ситуация в парламента

Припомняме, че и миналата седмица, както и в сряда тази седмица депутатите имаха проблеми с уточняването на дневния си ред за работа.