От общинското ръководство на ГЕРБ - Петрич написаха открито писмо до Бойко Борисов.

Във връзка с коментарите и публикациите има или не напрежение в ГЕРБ в Благоевградска област, те категорично заявяват, че такова има.

Напрежението в организацията на ГЕРБ в Пиринско започва със смяната на областния координатор, пише в писмото.
„От този момент нататък решенията се взимаха от един тесен кръг от хора, съставен от бивши депутати, решили, че трябва на всяка цена точно те да бъдат отново в Народното събрание, независимо от цената, която ГЕРБ ще плати.

Съзнателно беше издигната изкуствена стена на информационно затъмнение между областното ръководство и общинските ръководства.", обясняват от общинското ръководство на ГЕРБ - Петрич.
Преди изборите не са били чути общинските ръководства по места, отправяли са се обвинения за пасивност и не добра работа по време на изборите, се казва в писмото.
„Как да излезеш пред хората и да ги накараш да гласуват за същият този депутат, който 4 години не каза и дума в Народното събрание."

Членовете и симпатизантите на ГЕРБ в Благоевградска област са загубили вяра, че това е партия на свободата, отговорността и справедливостта.
Това е второто "кърваво писмо", което общинска организация в Пиринско изпраща до лидера на ГЕРБ Бойко Борисов.
След като преди дни представител на местната структура на ГЕРБ в Благоевград обвини Цветан Цветанов в авторитаризъм, а областното ръководство в дистанциране от партийните проблеми, сега активистите от Петрич признават за брожения в партийните редици в региона.
В сряда Цветан Цветанов и областният координатор Даниела Савеклиева отрекоха, че има напрежение в общинските организации, съобщава Infomreja.bg.