Много се надявам главната прокуратура да стигне докрай. Това заяви лидерът на Атака Волен Сидеров по повод поискания имунитет на Цветан Цветанов. Аз съм убеден в това, защото виждам един нов стил на работа там, подчерта той в кулоарите на НС.

Според него бившият вътрешен министър трябва да застане на съд за престъпленията, които е вършил, подслушвайки журналисти, политици и бизнесмени. Категоричен съм, че той има отговорност като министър, заяви още Волен Сидеров.

Националистът определи думите на Цветан Цветанов, че като вътрешен министър не е знаел какво се прави в СДОТО като "нелепости". Смятам, че Цветанов ще застане на съд и най-накрая ще имаме осъден министър на вътрешните работи, което ще е едно добро начало, убеден е лидерът на Атака. Той отрече твърденията на председателя на РЗС Яне Янев, че Волен Сидеров е взел милиони за вчерашната си регистрация в пленарна зала, с която осигури кворум за гласуването.

Според него малките партии като РЗС и Национален фронт за спасение на Бойко в злобата си се чудят какви глупости да хвърлят в пространството. Яне Янев е толкова жалка фигура, не пудел и болонка, а изтривалката на Бойко, заяви още Волен Сидеров.