"Движение България на гражданите" откри телефонна линия в Бургас за злоупотреби с власт. Това съобщиха от политическата сила. Кандидатите за народни представители призовават всички граждани от града и региона, които са били рекетирани, репресирани, подслушвани или изнудвани от бившите управляващи, да не се страхуват и да подадат сигнали в партията.

Водачът на бургаската листа Тома Биков лично се ангажира всеки един сигнал да бъде разгледан и придвижен до Главна прокуратура.

"Трябва веднъж завинаги да покажем, че след всяка злоупотреба с власт ще има справедливост. Справедливост заради всички репресирани хора и всички иззети бизнеси през последните три години и половина", каза Биков.

"Огромният политически натиск върху обикновените хора трябва да бъде спрян. За всички злоупотреби с власт трябва да се поеме не само политическа, но и наказателна отговорност", заяви Тома Биков. Затова той апелира към всички, които са били обект на репресивни действия, да подадат сигнали на телефон 0892 282 506. Линията е достъпна всеки работен ден от 10.00 до 18.00 ч.