Отстраненият кмет на столичния район "Младост" Десислава Иванчева ще се кандидатира за участие в евроизборите. Това стана ясно от информация на регистрирания днес Инициативен комитет "Непослушните". Както на частичните местните избори за "Младост", така и сега Иванчева е независим кандидат.

С решение №104 от 9 април 2019 г. временно отстраненият кмет на столичния район "Младост" бе официално регистрирана от ЦИК за кандидат, информират в социалната мрежа от Движение "Зелен Младост".

Иванчева замеси и "Артекс" в делото срещу себе си

Иванчева замеси и "Артекс" в делото срещу себе си

Петко Дюлгеров се отказа от показанията си

"Иванчева несъмнено е най-подходящият кандидат за независим представител на България в Европейския парламент. С досегашната си работа тя доказа, че е човекът, който въпреки мръсните номера на мафията отстоява правата на гражданите. Разобличава измамите. И побеждава", гласи посланието на "Непослушните".

От Комитета търсят подкрепа на "още 2500 непослушни българи".

"Такива, които въпреки усърдието на статуквото да ни обезвери и да ни направи свои роби, все още не са се отказали, че ще постигнем гражданското общество", призовават от инициативния комитет.

Финалните пледоарии по делото "Иванчева" насрочени за неделен ден

Финалните пледоарии по делото "Иванчева" насрочени за неделен ден

Последното съдебно заседание ще се проведе на 14 април

Освен от подкрепа, от ИК заявяват, че се нуждаят и от съмишленици, които да им помагат в кампанията: "Нуждаем се от Вас свободни българи".

От комитета за подкрепа на Иванчева завършват своето обръщение така:

"П.П. До #КОЙ Активизирай кафявите си медии и ченгеджийски методи сега. Непослушните граждани идват!"