Премиерът Борисов, който днес бе в Габрово не пропусна да се закачи с конгреса на социалистите.

Със сигурност повече българи се интересуват от Габровския карнавал, отколкото от карнавала на БСП в София, заяви Борисов.

Той участва в официалното откриване на новопостроената крайречна улица, като освен него официални гости на церемонията бяха и министър Томислав Дончев и министър Делян Добрев, съобщава sever.bg

Премиерът заяви, че сега на ред в Габрово са водният проект и околовръстният път и не пропусна да припомни на гражданите да се възползват от държавните субсидии за саниране на панелните жилища.

"Първо, честит празник, бъдете живи и здрави. Освен водния проект, стартираме работа и по околовръстния път на Габрово. Обръщаме се и към кмета. Възползвайте се от парите за саниране и си направете центъра за пример", заяви Борисов пред габровци.

На въпрос, свързан с конгреса на БСП, Борисов отвърна: "Виждате за 48 години какво са направили с държавата", сочейки близкия олющен панелен блок.

"Изобщо не ме интересуват. Важното е, че сега не могат да правят заменки, да помилват престъпници. Сигурен съм, че повече хора ще гледат Габровския карнавал, отколкото карнавала на БСП в София", отбеляза лидерът на ГЕРБ.