Митология е, че ДПС командва ГЕРБ. Тази позиция изрази пред БНТ Даниел Митов. Тези, които активно саботирали процеса по съставяне на правителство, всъщност не искали да ходят на избори, според него.

Трябва да се намират общи приоритети, изтъкна той. Започвам да си мисля, че ПП-ДБ работят за руските интереси, заяви Митов.

Няма друг избор освен партиите да започнат да разговарят помежду си, смята народният представител. Хубаво е кампаниите да не са толкова ожесточени , иска Митов. Кампаниите трябва да са по политики, допълни той.

За нас е важна страната и затова искахме да има правителство , обясни депутатът. Стремяхме се да съставим правителство, сподели Даниел Митов. Той недоумява как партиите се обявяват за опозиция преди да има на какво да са опозиция.

Томислав Дончев: Политическата система у нас е в дълбока криза

Томислав Дончев: Политическата система у нас е в дълбока криза

Опциите за диалог за съставяне на кабинет са изчерпани

По предложения състав на кабинета Желязков нямало дебат. Хубаво е температурата в кампаниите да е по-ниска, ние се опитахме да сме възрастния човек в стаята, заяви Даниел Митов.

Радикализираната среда започна да разделя българските граждани на племена, които се мразят, подчерта той като уточни, че е изчерпана възможността да се състави кабинет. Трябва да се преподреждат държавата и законодателната рамка, изтъкна той.

Борисов си свършил работата - победил на изборите и то потентно

Борисов си свършил работата - победил на изборите и то потентно

Костадин Костадинов бил новият Пеевски в парламента