"Демократична България" (ДП) са заложници на болните амбиции на "Продължаваме промяната" (ПП). На Кирил Петков му се ходи на нови предсрочни парламентарни избори.

Това бе коментарът на депутата от "Има такъв народ" Станислав Балабанов пред журналисти в Партийния дом на новината, че ПП-ДБ ще върнат празен втория мандат.

Балабанов е доволен от разговора на ИТН с ДБ, тъй като по думите му "за първи път се проявил политически разум". Той благодари на ДБ, които проявили разум и които подхождали практично. Това е една добра основа, ако третият мандат отиде в "Има такъв народ".

ИТН склонни да управляват с ПП-ДБ

ИТН склонни да управляват с ПП-ДБ

И Тошко Йорданов е доволен от разговора с ДБ

Ако ИТН получи третият мандат, ще поканят всички партии на разговор за експертно правителство, а ако последната папка за съставяне на правителство я получи друга партия, депутатите на Слави Трифонов пак ще участват в разговор, разбира се - при покана.

За ситуацията с пожарите в страната, Балабанов коментира, че това, което се вижда е страшното за хората по бедстващите от пожарите места. В такива ситуации трябва да има държава, да имаме хеликоптери, а не да плащаме за самолети на хартия, настоя Станислав Балабанов. И добави - партиите са заложени на партийно и политическо его, с което се надсмиват на целия български народ.

Пеевски похвали Главчев и Стоянов, че били на място на пожарите

Пеевски похвали Главчев и Стоянов, че били на място на пожарите

Но нямали нищо, с което да работят