Мутрите вън. Това призова от трибуната на Народното събрание Мая Манолова. Основният приоритет на формацията е да изгонят мутрите от властта, заяви Манолова и подчерта, че с тях коалиция не може да има. Протестът няма да бъде задушен в токсична прегръдка, предупреди Манолова. Тя настоя за отговорност и пълна ревизия на корумпираното управление. Коалицията й се закани да извади наяве мръсните ризи на управлението. Тя иска нови правила, които да гарантират, че в бъдеще няма да има мутренско управление на страната. Ще въведем изцяло машинно гласуване, посочи Мая Манолова.

Тя иска въвеждане на активна регистрация, която ще изчисти избирателните списъци. На българите зад граница ще се позволи дистанционно електронно гласуване. Ние сме платформата на активните граждани, посочи още Манолова. Тя е готова да предложи цялостна концепция за борба с корупцията. Незабавна подкрепа за най-уязвимите обещават още от "Изправи се, Мутри вън". Ще защитим гражданите от високите на деня, увери Мая Манолова.

Христо Иванов: Този парламент трябва да даде плод

Христо Иванов: Този парламент трябва да даде плод

Правителство с ИТН е ходът за управление

Формацията иска изслушване на Бойко Борисов за плана за устойчивост и развитие и той своевременно да бъде входиран в европейските институции. Манолова иска нов ваксинационен план и експертно управление на здравната криза. България от днес вече е друга, посочи тя. България се изправи и показа вратата на мутрите, подчерта лидерът на Изправи се.бг. Чистка в администрацията няма да има, но ГЕРБ могат да си вземат калинките. Къде ви е лидерът, къде се крие, попътна тя депутатите от ГЕРБ.