Михаил Мирчев гласува за хубавите неща, които ще се случат в София. Претендентът за кметския пост в София от името на БСП пусна бюлетина, придружен от семейството си и обяви, че в последните дни е имало нагнетяване на напрежението в столицата. За това той очаква големи изненади от резултатите от вота.

Въпреки, че е социолог, той отказа да прогнозира в чия полза ще бъдат днешните сюрпризи. По думите му, той има много коректни отношения с повечето претенденти за същия пост, предимно - кадрите на ГЕРБ, Реформаторския блок и "Атака". Ако се провали на изборите, Мирчев няма да съжалява, тъй като има още поне две професии, с които да се занимава.

Ако спечели надпреварата обаче, той е убеден, че има няколко много спешни неща, които трябва да бъдат направени в столицата - ревизията на поне 15 големи договора за милиони, както и административния и експертния потенциал, с който работи в момента Столична община.

За News.bg Мирчев потвърди, че в неговата секция са му дали и бюлетина за референдума и то преди тази за местния вот. Припомняме, на места в страната много хора се оплакват, че получават бюлетини за референдума за електронно гласуване, само ако изрично си поискат такава.