Ако нашият сериал е венецуелски, то сериалът в ДПС е турски. Това заяви пред БНТ Николай Марков.

"Не съм човек, който се управлява по телефона" - така той отговори на въпроса защо "Величие" се разпадна и увери, че не обслужва олигархични интереси. Всичко е здравословно, посочи Марков за случващото се в партиите и НС. Основният въпрос в държавата е "Кой", заяви депутатът.

Свърших си работата перфектно, похвали се Марков. Най-хубавото било, че "Величие" объркали парламентарната аритметика. Идеологията на "Величие" не била неговата, но смятал, че това може да се промени с други механизми. Виждам в държавата спешни здравословни процеси, доволен е Николай Марков.

За следващите избори нямало техническо време да се яви със своя партия, но имало различни варианти. Повлиял съм върху определени процеси, коментира депутатът. "Повярвайте, аз съм войник, никога не си изпускам целите", подчерта той. Аз съм уникален с начина, по който реализирам нещата, каза Марков. Не съм човек от матрицата, допълни той. Това, което видях в парламента, никак не е красиво, сподели депутатът. Бойко Борисов разцепил с интрига ДПС, по мнението на Николай Марков.

ПП "Величие": Разцепването е прочистване

ПП "Величие": Разцепването е прочистване

Партияета не подкрепя декларацията на ПП-ДБ