Политологът Татяна Буруджиева заяви, че е крайно необходимо да има говорител на правителството, който да контактува с публиката, вместо служебния премиер Димитър Главчев. Хората не искат такива избори, каквито им дават политиците - без дебат и с ежедневни скандали, посочи тя в студиото на БНТ.

Буруджиева смята още, че Солидарна България заедно с Мая Манолова и Ваня Григорова имат шанс да влязат в парламента след предсрочните парламентарни избори на 9 юни.

Татяна Буруджиева е на мнение, че "Възраждане" ще се борят за второто място на вота. БСП и автентичната опозиция с всички листи в ляво се решили част от проблемите на Корнелия Нинова като лидер. За БСП ще се говори като партия, която скоро ще приближи границата за влизане в парламента.

Нинова обяви: БСП е готова да се жертва за България

Нинова обяви: БСП е готова да се жертва за България

В старата пленарна зала БСП събра социалисти за обединена лява Алтернатива

Социологът Кънчо Стойчев посочи, че шансът за промяна отсъства. Българите са умни и трезви хора и имат достатъчно ум, за да видят, че нищо няма да се промени. Време е да си припомним някои основни неща и ценности - като не кради, не убивай, не лъжи и вместо това ни забавляват с евроатлантически ценности, добави Стойчев.

Според него няма евроатлантически ценности, а има български ценности. Кънчо Стойчев също смята, че Солидарна България имат шанс да влязат в 50-ото Народно събрание, но нямало да са с повече 10-15 народни представители.

Политологът Георги Киряков се съгласи с думите на социолога Кънчо Стойчев и също заяви, че няма шанс за промяна. Той също е на мнение, че Солидарна България има шанс да влезе в 50-ото Народно събрание. Иначе по думите му целта на Бойко Борисов е да разбие коалицията ПП-ДБ, за да се явят поотделно на изборите.

Според него политиците трябва да спрат да се представят като актьори. Киряков смята, че ще има нови избори след сегашните на 9 юни, защото политиците не разбират своята роля.

Мая Манолова и Ваня Григорова отрязаха Левицата

Мая Манолова и Ваня Григорова отрязаха Левицата

Левицата се явява във формат на коалиция