Антони Славински За пръв път в ефира на радио НЕТ бившият министър на транспорта и съобщенията Антони Славински си позволи да уточни цена, на която според него би трябвало да се продаде телекома ни - над един милиард долара трябва да бъде тази цена, смята той.

Решенията на прокуратурата не би трябвало да водят до изводи правилна или не е сделката за БТК, заяви още Славински в предаването “Преди новините” на Радио НЕТ. По думите му СДС държи тази сделка да се осъществи и не е показал, че има нещо против сделката.

Има много процесуални нарушения, отговорност за тях носи Агенцията за приватизация, доколкото приватизационните сделки са от компетенцията й, каза още ексминистър Славински. Едно от нещата, които в България бъркаме е, че мислим, че цената е това, което плащаме като кеш плюс, а цената може да бъде формулирана като различни комбинации, може да има и комбинация с инвестиции, така Антони Славински отговори на въпроса на каква цена би трябвало на се продаде Българската телекомуникационна компания.