Мишо Шамара и компания тръгват на турне из цялата страна, за да „отворят очите на хората".
Турнето на „Свободна България" е с участието на Shamara aka Big Sha, Consa, Sarafa, Tufo, DJ Dannyel, Ice Cream, Lady B и други.

"Ще обиколим 45 града, като ще ходим задължително и в по-малките градове, защото там хората все още си мислят, че ГЕРБ са най-добрите и че Борисов е някакво божество и че едва ли не само лумпени са на протестите", обясни пред news.bg Мишо Шамара.

"Ние трябва да разбием пропагандата им, че всичко ни е наред - има вода да пиете, има трева да пасете.
Ние трябва да обясним на хората, че медиите създадоха този сапунен мехур Бойко Борисов или нашия Чък Норис, .т.е. да не вярват на това, което виждат", добави още той.

Изпълнителят не скри, че е в много добри отношения с всички, които са истински антибойковисти, като даде за пример Слави Бинев, Николай Цонев, дори и лидера на БСП Сергей Станишев.

Аз самия ще вляза като гражданска квота на някоя от партиите, които на сто процента ще влезе в парламента, закани се Шамара, без да уточни коя политическа сила визира и добави: "Аз ще вляза в парламента, за да можем да наритаме корумпираните гъзове там.
Той е останал крайно разочарован от 99% от представителите на шоубизнеса у нас, тъй като не е видял родните знаменитости на улиците сред протестиращите".

"Видях само Данчо Крадажов и евала на този човек, че има гражданска позиция. Разочарован съм от това, че колегите ми са се превърнали в шутове на властта и не ги вълнува какво се случва с живота на обикновените хора", категоричен бе Мишо Шамара и подчерта, че който ще пее на кампаниите на ГЕРБ, ще е най-големият национален предател.
Според него такава гнусотия, каквато е ГЕРБ няма, нямало е и няма да им.

Шамара коментира и намерението на Бойко Борисов и компания да привличат в редиците си именити наши сънародници: "Станка ми е супер любим спортист и мисля, че ако някой се обвърже с ГЕРБ и си даде енергията на тях, ще направи предателство към държавата ни".
"Аз на 100%% ще вляза в парламента да ги ритам тия в кокалчетата, ако злоупотребяват с търпението на народа", закани се още един път изпълнителят.

Стана ясно, че публични личности с огромна фен база ще подкрепят някоя от големите политически коалиции като гражданска квота. Целта е да бъде използвана трибуната на Народното събрание, за да бъдат казани всички наболели и реални проблеми на обществото.

Първа и основна задача е да бъде възстановена демокрацията в България. Да се премахне водещата роля на изпълнителната власт и да има равноправие между всички български граждани, били те бедни, богати, българи или турци, болни или здрави, министър-председатели или рецидивисти.

Справедливост и наказания за всички доказани престъпления от политиците. Целта е всеки следващ управляващ, когато дойде на власт, ако не обича народа си, то поне да го е страх от неговия гняв, посочиха още представителите на „Свободна България."