T310Мобилният телефон Т310 предлага уникални възможности за игри и работа с изображения. На телефона е заредена една от най-добре продаваните конзоли за видеоигри Tony Hawk's Pro Skater 4 на Activision. Т310 предлага богата гама от 32 полифонични звука и вибрационна обратна връзка с цел максимално пресъздаване на усещането пред конзолата за игри.

В играта Tony Hawk's Pro Skater 4 могат да бъдат изследвани две различни нива, като се използват различни популярни герои скейтъри, включително Tony Hawk.

Т310 поддържа и опция за прикачване на цифрова камера МСА-25.Моделът разполага и с разширени възможности за ММS и електронна поща. Това превръща Т310 в истински шедьовър за работа с изображения и съобщения. Телефонът предлага по-добро персонализирано форматиране на изображенията в MMS съощенията, включително добавяне на рамки и други елементи към тях.

Допълнителният софтуер за MMS Home Studio PC осигурява лесен начин за съставяне на MMS съобщения на персонален компютър и изпращането им по телефона след това.

Като част от сътрудничеството между Sony Ericsson и Jamdat, водещ производител на игри за мобилни телефони, се подготвят и други игри на платформата Synergenix Mophun, сред които изключително популярната Jamdat Bowling. С Т310 Sony Ericsson стана първата компания, която пусна на пазара телефон с цветни игри, изображения и MMS за масовия пазар, а с Т310 се акцентира върху приспособяването и успеха на мобилните развлечения от следващо поколение.

На пазара се очакват и нови, усъвършенствани нива на екшън спортни игри, включително на Slater's Pto-Surfer, както и пълни пакети от MMS шаблони, скрийнсейвъри и полифонични мелодии на основата на музика от игрите. Те използват максимално 32-тоновите полифонични възможности на Т310, които допълнително обогатяват музикалните и звукови нюанси.