Лудогорец приема Арда в мач от 21-ия кръг на efbet Лига. Срещата е днес от 17:00 часа. "Орлите" вървят уверено към десета поредна титла и не се вижда как могат да бъдат спрени. Това ще се опита да направи отборът от Кърджали, който е приятната изненада на първенството до момента.

Разградчани записаха две победи след загубата от Локомотив (Пловдив) и така дръпнаха с 8 точки на върха пред ЦСКА. В прекия двубой шампионите надиграха "червените" с 1:0, а след това с лекота стигнаха до успех срещу Берое с 4:1. Арда спечели три от четирите си мача през пролетта, губейки само от Славия. 

Първата среща между двата отбора през сезона завърши 2:2. 

Николай Киров: Лудогорец показва различно лице, Арда е необременен

Николай Киров: Лудогорец показва различно лице, Арда е необременен

Треньорът хвали шампионите

ВИЖТЕ ТУК КОЙ Е ФАВОРИТЪТ В СРЕЩАТА.

Очаква се дебют за Лудогорец да направи Кристиян Кахлина. Пред него в отбрана ще има трима централни защитници - Жозуе Са, Георги Терзиев и Оливие Вердон. Кирил Десподов и Жордан Икоко ще бъдат по двата фланга, а зад нападателя Клаудиу Кешеру ще нападатат Каули и Текпетей. 

Гостите отново ще са без бразилския нападател Жуниньо. В негово отсъствие атаката ще води Спас Делев, а Тонислав Йорданов ще остане резерва. В предни позиции ще действат още Иван Тилев и Иван Коконов.

Мачът днес е сблъсък между два от тимовете с най-добра защита в efbet Лига. Лудогорец е допуснал във вратата си 17 гола, а Арда - 19.

Дамбраускас: Потенциалът в атака държи Лудогорец на високо ниво

Дамбраускас: Потенциалът в атака държи Лудогорец на високо ниво

"Търсим ключа, с който да затворим вратата"