На 25 септември в столичния Партицентър 4КМ H.M.S.U. ще даде подобаващо начало на предстоящия клубен сезон със събитие под надслов „ХАРДАЖ". Името недвусмислено представя концепцията на предстоящото парти - една нощ със здрава музика в две зали уплътнени с дръм енд бейс музика.

Специално за вечерта ще долетят в София едни от най-емблематичните артисти от световната сцена - Concord Dawn /Нова Зеландия/, Current Value /Германия/ и Bong-Ra /Холандия/. Познати като лидери в сферата на дръм енд бейс, дъбстеп и брейк-кор музиката и тримата са известни като пионери на свой собствен уникален стил - комбинация, която ще задоволи желанията и на най-придирчивите.

В продажба са анонсирани билети с преференциална цена.
Дуото Concord Dawn се слави със своето енергично електронно звучене, примесено с елементи от денс, рок, хип-хоп и джаз музиката.

Още с първите си творби Current Value привлича внимание с категорично мрачното си и често дисонантно звучене, което преобръща представите за текстеп. Първите му издания са за лйебълите Don Q и Position Chrome и още с ранните си парчета Creative Robot, Skybreaker и Bass Riot си изгражда стабилна репутация. С легендарното си издание The Unspoken доказва, че има неподозирани непокорени музикални хоризонти.

Атрактивният лайнъп от актуални дръм енд бейс продуценти се допълва и от СооН. В едно от малкото си участия на родна земя до края на годината, Иван Шопов ще предложи вариация от нови и класически бийтове комбинирани с различни музикални стилове, вълнуващи българският талант.

Bong-Ra започва професионалната си кариера преди десетина години с изданията New Millennium Dreadz и Darkbreaks Vol.1, Vol.2 за Djax Records. С тях се утвърждава като един от доайените на брейк кор жанра. В периода 2001-2004 година заедно с FFF организира първите ежемесечни брейк-кор партита в Европа ‘Breakcore a Go-Go!'.

Организаторите остават верни на политиката си за подсигуряване на достъпен вход за всички фенове - билети на преференциална цена от 20 лв. могат да бъдат закупени в магазините: 4:20 Shop, Corporide, Vision, Dukan Meloman, BreakPoint и online от ticketpro.bg

В деня на събитието и на входа цената на билета е 25лв.