И депутатът от ИСБНИ Арман Бабикян се включи в художествения разказ за случващото се на политическата сцена у нас. По-конкретно в Народното събрание.

С пост във фейсбук Бабикян коментира ситуацията, в която са поставени т.нар. протестни партии и БСП в преговорите с "Има такъв народ", които уверяват, че думата им тежи и няма нужда от споразумение при подкрепата за правителството им. Като категорично условие подобен документ, в който да бъдат разписани конкретни приоритети настояха както в сряда от БСП, така и от "Демократична България" и ИСБНИ.

Татяна Дончева: Разговорите в НС не трябва да са бутафория

Татяна Дончева: Разговорите в НС не трябва да са бутафория

Смята, че някой прехвърля на сценаристите отговорности, за които те не са готови

Пламен Николов - номинираният за премиер, който получи мандата за съставяне на правителство от президента Румен Радев вчера увери, че търсят подкрепа от всякъде. От партията му заявиха 6 приоритета с декларация.

Христо Иванов не участва в инсценировки

Христо Иванов не участва в инсценировки

Предстои заседание на парламентарната група на ДБ

Ето и "приказката" на Бабикян, която той разказа във времето на преговори за нов кабинет.

"Аз намирам собствен парцел за сладкарница. Няма да ви кажа каква е рецептата за сладките. Нито на какви цени ще продавам. Няма да ви кажа и кой е Майстор сладкар. Няма да ви кажа и работното време.

Но сте длъжни да ми станете съдружници! Нямате право да питате за печалбата! Не се интересувате кой има захарна болест! Парите ми трябват веднага и не ми обяснявайте, че продавачката е болна от сифилис! Това, че е пълно с глутен в продукцията са долни слухове и опит да се правите на по- богати, отколкото сте!

Ако не ви харесва да платите за тази оферта си ближете сол и майната ви! Вие сте виновни, че няма сладкарници", пише Бабикян, без да назовава конкретни имена и събития.

Политолози: Уверено вървим към предсрочни избори

Политолози: Уверено вървим към предсрочни избори

Според Антоний Гълъбов радикалните избиратели на ИТН очакват точно това - бой по системата