Предложихме силен кабинет. Това заяви пред БиТиВи Екатерина Захариева. По думите й Делян Пеевски няма влияние в ГЕРБ.

Тя се съмнява в желанието за съставяне на кабинет на ПП-ДБ и останалите партии. В момента всяка една от партиите се опитва да не излезе виновна за новите избори, според депутата. В момента всеки калкулира електоралните щети, убедена е Захариева.

Тя недоумява как без политическа подкрепа кабинет ще реализира идеите си. Дължахме на българските граждани да представим кабинет, заяви още Захариева. Тя заяви, че всеки експерт трябва да има полтически опит, за да може да реализира идеите, колкото и добри да са те. Захариева не рабира какво се влага в термина "технически кабинет", като посочи служебното правителство като такъв кабинет.

ДСБ иска третия мандат за ПП-ДБ и съставяне на технически кабинет
Обновена

ДСБ иска третия мандат за ПП-ДБ и съставяне на технически кабинет

Партията оцени като неправилно цялостното поемане на отговорност за кабинета "Денков"

За мен ДПС е ДПС, така тя отговори на въпроса има ли разлика между ДПС със и без Делян Пеевски. Според нея политиците трябва да започнат да си говорят за политики. Тя очаква още по-ниска избирателна активност.

Въпреки различията най-лесният партньор за ГЕРБ били ПП-ДБ. Избирателите на ГЕРБ не харесвали ПП-ДБ. Настроенията в партията са по-скоро да не се преговаря с ПП-ДБ, обаче заяви Захариева.

Даниел Митов: Митология е, че ДПС командва ГЕРБ

Даниел Митов: Митология е, че ДПС командва ГЕРБ

ГЕРБ се опитали да бъдат възрастният човек в стаята