От няколко дена се разнася една снимка на един пудел и ДАНС, прокуратурата, съда толкова са се вторачили в пудела, че не виждат слона в стаята.

Това заяви в ефира на БНТ депутатът от ПП-ДБ Искрен Митев за появилите се публичното пространство снимки с пачките с пари, за които се твърди, че са открити в къщата на Стефан Димитров. Който беше обвинен за участие в организирана престъпна група за контрабанда, пране на пари и подкупи заедно с баща си Марин Димитров, бившата шефка на Митниците Петя Банкова и Никола Николов (известен с прякора Паскал).

На фотосите се виждат доскорошния главен секретар на МВР Живко Коцев и Стефан Димитров, бившият вътрешен министър Бойко Рашко ексминистърът на туризма от ГЕРБ Николина Ангелкова, както и един пудел. Вчера стана ясно, че въпросните снимки са изтекли от материалите по делото, образувано след акцията в Агенция "Митници".

Прокуратурата предполага, че Бойко Рашков ще сподели за снимките

Прокуратурата предполага, че Бойко Рашков ще сподели за снимките

Илиана Кирилова видяла снимките с пачките и пудела в медиите

"Не виждат, че предполагаемо участие в предполагаема престъпна група с предполагаеми трафиканти е повод някой да стои вече четири дни в ареста. А хора, които са в списъка "Магнитски" и са лидери на партии, целият свят ги видя, че са корумпирани, обаче ДАНС и българската прокуратура не могат да ги видят, че са корумпирани", изтъкна Митев.

Той посочи, че лидери на политически парти, замесени в случая с Турски/Балкански поток, "Боташ" и "Барселонагейт", всеки ден излизат и обясняват на българския народ какво трябва и какво не трябва да се случва. Митев се възмути, че същевременно прокуратурата се е вторачила в снимката с пудела, вместо да намери доказателства за очевидни по думите му факти

"Организирана престъпна група е в Народното събрание, управлява България, и аз нямам търпение прокуратурата и ДАНС да вземат отношение по този въпрос, а не да си затварят широко очите", каза още депутатът.

Бойко Рашков представил контрабандистите Димитрови на МВР шефа

Бойко Рашков представил контрабандистите Димитрови на МВР шефа

Калин Стоянов знаел и за вечеринки в дома на Бойко Рашков, където се раздавали задачи