"Решението, взето вчера за подкрепа от страна на БСП за Мая Манолова е категорично и окончателно.". Това каза Калоян Паргов, лидер на столичната организация на социалистите пред бТВ.

"Манолова спечели уважението на различни групи хора, показа, че може и знае как да решава проблеми", отговори Паргов на въпрос не е ли странно представители на дясното политическо пространство, които са били в правителства на ГЕРБ, днес да подкрепят Мая Манолова.

Партията на Меглена Кунева подкрепи Мая Манолова за кмет на столицата

Партията на Меглена Кунева подкрепи Мая Манолова за кмет на столицата

ДБГ ще търси дясно - центристко обединение за листа общински съветници

Калоян Паргов повтори и това, което каза Корнелия Нинова, че с Манолова имат много общи виждания за управлението на София - прозрачност и отчетност.

Лидерът на БСП София подчерта голямото значение на Столичния общински съвет за вземането на решения за управлението на София. "Градската конференция даде много висока оценка за работата на сегашната ни група общински съветници. За следващия мандат ще работим за увеличаване на съветниците от БСП и за формиране на ново мнозинство в СОС с цел прозрачно управление", каза Паргов, който е и водач на листата за общински съветници от БСП.

За Дариткова кандидатурата на Мая Манолова не е изненада

За Дариткова кандидатурата на Мая Манолова не е изненада

"Тя обича да се прави на жертва на статуквото"

Попитан за шпионския скандал, Калоян Паргов отговори, че Йорданка Фандъкова също е русофил, но предпочита да се представя като русист.

Припомняме, че омбудсманът Мая Манолова подаде оставка и се кандидатира за кмет на столицата за предстоящите местни избори, издигната от инициативен комитет.

Тя вече получи подкрепата на АБВ, Земеделски народен съюз, Движение 21 на Татяна Дончева, Път на младите, от ДБГ - партията, създадена от Меглена Кунева, и др.