Кандидатът за кмет на столицата от "Атака" Николай Пехливанов представи приоритетите си за управление на София. Инфраструктурата е един от основните акценти в концепцията му за бъдещите четири години, ако бъде избран за наследник на Йорданка Фандъкова.

Николай Пехливанов обеща, че след четири години няма да се говори за дупки, пътища и проблеми с паркирането. Той допълни, че пари за решаването на тези проблеми има и обеща с икономия от 1 млрд. лв. да построи нови детски градини и всеки квартал да има ларго и пазар.

Пехливанов обещава и нови булеварди, паркове, площади, кръстовища на две нива, довършване на метрото и оптимизация на градския транспорт.

София расте, но и старее, изтъкна кандидатът на националистите, цитиран от БТА. По думите му столицата има нужда от строител и съзидателен човек, който иска да решава проблеми, а не да следи политическата си кариера.

През последните 20 години според кандидата на "Атака" кметовете на София са използвали поста за политически трамплин, а други са били марионетки на различни интереси.