Президенти на футболни клубове, футболни активисти, бивши и настоящи футболисти всекидневно ми се обаждат, за да изкажат удовлетворение от издигане кандидатурата на Христо Порточанов за президент на БФС. Това коментира председателят на инициативния комитет за издигане на кандидатурата на Христо Порточанов за президент на БФС - Апостол Апостолов.

"Аз искам да им благодаря на всички тях. Признанието им е доказателство, че кандидатурата, която издигаме за президент на БФС, е правилната, достойната, необходимата за българския футбол.

Порточанов: Трима професори влизат в екипа ми, ще са богатство за футбола ни

Порточанов: Трима професори влизат в екипа ми, ще са богатство за футбола ни

"С тях ме свързва 20-годишно приятелство"

Удовлетворен съм от това, че и те вярват на Порточанов и са убедени, че само под негово ръководство българският футбол може да се върне там, където му е мястото.

Бъдете сигурни, че господин Порточанов няма да ви подведе и ще превърне мечтите ви в реалност. Моралът и справедливостта в българския футбол ще възтържествуват. Ще се срещнем на 11 декември на конгреса на БФС с всички наши приятели, където очаквам безапелационна победа на нашия кандидат, имайки предвид огромната подкрепа, която получаваме от всички клубове в страна", казва Апостолов.

Порточанов застава пред медиите през септември

Порточанов застава пред медиите през септември

"Планирам пресконференция"