Любомир Бакърджиев "Два пъти съм се явявал в Трето РПУ в София през миналата седмица, но никой не ме уведоми, че ме търсят".

Това заяви пред Дарик обявеният за национално издирване шофьор на Волен Сидеров – Любомир Бакърджиев.

Припомняме, че депутатът от Атака Павел Чернев обяви, че Бакърджиев е участвал в инцидента и в побоя на магистрала Тракия.

"Никой не ме е потърсил на адреса, който съм обявил в МВР", заяви още Бакърджиев.

На въпрос къде се намира в момента, Бакърджиев отговори, че е в Банкя, “на един много хубав зелен хълм, където разхожда кучето си”.

Бакърджиев призна, че цяла седмица чел вестници, гледал телевизия и се информирал, като днес дори прочел, че вече е в Пазарджик и дава показания.

Бакърджиев обясни, че имал призовка, свързана с жалба, подадена от него в КАТ – София, Пътна полиция.

Миналата седмица той отишъл и си я взел, като тогава никой нищо не му споделил, нито пък намекнал.

“Миналата седмица два пъти се интересувах в полицейския участък към Трето районно полицейско управление – град София, дали към мен има нещо, някакви искания –от самото районно, от участъка, от някой, който и да е.
Районният инспектор ми каза, не няма… какво да има…

Бакърджиев каза още, че при инцидента на магистрала Тракия “Павел Чернев” не е пътувал в колата с Волен Сидеров. Шофьорът на Волен Сидеров сподели, че смята утре доброволно да изясни случая, като отиде в РДВР Пазарджик.

“Нищо не съм направил, това е инцидент – пътно транспортно произшествие, без жертви, без нищо.

Ако се украсява случайно от някой, който има интерес да бъде украсен, не знам кой би могъл да е този някой, но достатъчно казах. Аз нямам версия по случая, но Доков няма как да е бит от мене”, категоричен бе Бакърджиев.